КРАСИВИ РЪЦЕ ПРЕЗ ЗИМАТА

Често пренебрегваме ръцете си, а те най-силно са подложени на неблагоприятните външни влияния. Кожата се зачервява, изсушава, напуква и набръчква, а ноктите губят блясъка си и стават чупливи.

Студ, сняг и вятър – зимата е истинско изпитание за нашите ръце. Как да ги защитим? Как да поддържаме ръцете си красиви и нежни през този тъй прекрасен, но и неблагоприятен за кожата сезон?

Отговорът е в новия продукт на Стар Нейлз – Подхранваща крем-маска с екстракт от алое и масла от жожоба, Шея и лавандула

Крем-маската е специално разработена за подхранване и регенерация клетките на кожата. Комбинацията от алое и растителни масла позволява бързо и пълно проникване на продукта в кожата и постигане на мигновен eфект на възстановяване и копринена мекота.

Алоето е много подходящо при кожни раздразнения, изгаряния, инфекции, екземи. Добавено към невероятната маска има омекотяващо и регенериращо действие, а също така забавя симптомите на стареене. Дори самата Клеопатра е използвала алое, за да поддържа феноменалната си красота.

Маслото от Жожоба помага също за подмладяването на кожата. А маслото от Шея я прави мека и копринено гладка, притежава успокояващ и дълбоко овлажняващ ефект.

Как?

След ексфолиране на кожата на ръцете или краката с подходящ SNB скраб, нанесете обилно от крем-маската и разнесете равномерно. За подсилване на ефекта от процедурата поставете ръцете или стъпалата в полиетиленов плик и завийте в топла хавлиена кърпа или загряващи ръкавици/ботуши. Оставете да подейства за около 10-15 минути, след което почистете остатъка. По желание можете да нанесете крем или лосион SNB.

Вече може и през зимата, заобиколени от много студ, сняг и вятър да имаме най-прекрасните и съблазнителни ръце.