Няма как да не си признаем – декорациите с Гел ефект Spider са забавни и ефектни, винаги ни хрумва още една идея докато „заплитаме паяжината“ 🙂 . За да се получи перфектната декорация, обаче, има няколко малки тънкости, които сме описали по-долу. Това са наблюденията от нашата практика, които споделяме. Ако имате други тънкости, които сте открили, ще се радваме да ги споделите в коментарите под статията!

Преди всичко – важно е да не забравяме, че това е UV гел и с него трябва да работим толкова внимателно, колкото и с останалите гелове. Спазването на всички инструкции при работа с гел спестяват много главоболия и правят работата още по-приятна!

Палитрата гел ефекти Spider на SNB Professional е от 8 цвята:

Всички цветове могат да бъдат смесвани с останалите за получаване на по-ефектни декорации.

Може да се нанасят както директно върху лепкавия слой на цвета гел лак, така и върху вече нанесен топ гел лак. Важно! Гел ефектите Spider са с лепкав слой! След като приключите, декорацията трябва да се запечата с финален слой топ гел лак. Това ще придаде завършек на работата и ще я направи по-издръжлива, устойчива от увреждане, както и ще предпази от загуба или промяна на цвета.

Заради наситената с пигменти консистенция, от съществено значение е да се работи с тънка нишка – това ще гарантира доброто полимеризиране в уредбата. Недобрата полимеризация на продукта ще доведе до увреждане на декорацията!

Иначе Гел ефектите Spider от SNB Professional са гъсти и много разтегливи – точно каквито трябва да бъдат, за да отговарят на изискванията за създаване на такъв тип декорации.

Опитайте ги и ще се радваме да споделите с нас декорациите, които създавате!

Оставете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *