Емилия Динкова: Успехът трябва да се преследва

„Винаги съм смятала, че обединението прави силата. Това правило е водещо за мен. Освен това, приемам, че успехът винаги предстои. Всичко, което е постигнато, преминава в графа „направено“ и следва ново стъпало. Да, очакванията за следващата стъпка вече са много по-големи, но успехът трябва да се преследва. Той е като карането на колело. Ако искаме да не паднем и да се задържим на повърхността, трябва да продължим да караме, без да спираме.

Другият принцип, който никога не забравям, е подчинен на разбирането ми, че бизнесът е отборна игра. Един треньор може да е гениален, но ако зад него няма добър капитан и мотивирани играчи, няма как да се постигне резултат. Ако всичко това е налице, тогава и стратегията на треньора ще даде резултати и ще се постигне сериозен успех.

Старая се всички мои действия да бъдат по правилата и резултатът да е добър за мен, за хората, с които съм един екип и природата. Освен това искам да има и емоционално удовлетворение. Не винаги успявам на 100%, естествено налагат се компромиси, но това винаги е основният ми стремеж.“

Това сподели управителят на Стар Нейлз – България, г-жа Емилия Динкова, пред онлайн списанието за предприемчивите българи „Твоят бизнес“ в рубриката „Мениджърите споделят“.