В средата на август поставихме началото на една нова реалност с новите шест цвята лак за нокти, събрани в колекция ПАРАЛЕЛ. Сега се връщаме няколко месеца назад в средата на юли, за да Ви покажем стъпките, през които премина създаването на красивия маникюр от рекламната визия на колекцията.

„Толкова е различен…“ – така определи Веси Бонева маникюра си, грижливо направен за предстоящата фотосесия. Не спираше да се радва на нежния, мек и пастелен цвят на Габриела, която бе перфектната основа за създаването на ефирните пеперудени крила с акварел. Може би именно заради акварела маникюрът изглеждаше така различен. Декорациите с него са толкова прозрачни, че понякога изглеждат нереални с изяществото си. Да, точно те допълват перфектно бежовия полутон на Габриела. Днес, благодарение на виртуалния свят и дигиталните технологии, ще Ви пренесем точно в онзи ден през топлия юли, в който този маникюр бе създаден от Ели Василева – маникюрист в Учебен център към „Стар Нейлз – България“, филиал Пловдив.
Най-напред Ели промени формата на ноктите на Веси. В изходното си състояние те бяха квадратни, а за новата визия искахме маникюрът да бъде в актуалната за предстоящия сезон, леко заоблена форма бадем, със средна дължина.


След постигане на желаната форма, дойде ред за ексфолиране на ръцете със Скраб с хималайска сол Гуава. След това Ели направи почистване и оформяне на кожната гънка, а за да отстрани остатъците от омазняване и прах, използва върху всяка нокътна плочка Активен препарат за почистване.


До постигане на финалния вид на маникюр, ни деляха повече от два часа усърден труд. Ноктите на Веси имаха нужда от поддръжка и изграждане на допълнителен обем, а някои и от удължаване. С розовия T3 гел на SNB Ели придаде нужния обем и завършеност на всеки нокът, а след това оформи допълнително с пила.


Върху вече финално оформените нокти Ели нанесе Гелак ОСНОВА/ТОП за стъклен блясък. След това почисти лепкавия слой и нанесе Основа за лак SNB.

Ето я и нея – нежната Габриела, която очарова с невинността на своя мек бежов пастел.


Нанесена в два слоя, тя изглежда семпла, непретенциозна, но изключително елегантна. Този цвят не е обикновен. Той е едновременно добра основа за наситени или ефирни цветни декорации и перфектният избор за класически маникюр, който да допълва визията на една съвременна бизнес дама. Харесва ни!


В момента, в който Ели започна да рисува пеперудите с акварел, всички в залата притихнахме.

Сякаш правеше някаква магия с четката и цветове оживяваха в червени и сини крила.


След като акварелът изсъхна, Ели оформи с черна боичка телата, пипалата и финалния контур на акварелните пеперуди. Докато рисуваше, ни обясни, че по-лесно се създава акварелна декорация върху лака за нокти, ако повърхността му се нагруби с пила. Но за целта лакът трябва да е изсъхнал перфектно, което в нашия случай щеше да отнеме повече време от предвиденото.
Прекрасната декорация бе запечатана с Топ лак ЕКСПРЕС и маникюрът бе завършен с нанасяне на Лосион за ръце с аромат Гуава и Масло за здрави нокти Гуава. Ефектът от четирите часа труд беше зашеметяващ. Веси не спираше да се радва на ефирните пеперуди, на новата форма на маникюра си, на нежния цвят и разбира се, на факта, че за самите снимки ще облече ефирната пеперудена рокля от modalllab, в която се беше влюбила ден по-рано. На другия ден сътворихме това:…от което се роди това:

Благодарим на Ели Василева за прекрасния маникюр, на Веси Бонева за търпението, всеотдайността и позитивизма, на Диляна Флорентин за професионализма и прецизността по време на снимките, на Слав за професионалния грим и прическа. Благодарим и на modalllab за красивата пеперудена рокля, както и за останалите дрехи, с които Веси беше на снимките. Започна нова реалност с колекция ПАРАЛЕЛ.

Оставете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *