От създаването на марката SNB Professional наложихме традиция всяка пролет, лято и есен да ви представяме нова колекция лак за нокти или ГЕЛАК.

Сезон след сезон, ние търсим подходящите и модерни цветове, които да използвате в салона си и които да ви дават поле да развихрите въображението си. Признаваме, че с времето тази цел става все по-трудна за изпълнение! Но от друга страна всяко предизвикателство крие нови хоризонти.

Е, дойде и пролетта на 2024 г., а с нея и новата ни пролетна колекция ГЕЛАК SNB Professional, която нарекохме „Пробуждане“. „Пробуждане“, защото пролетта е сезонът, който носи новия живот, всемирът се пробужда, за да се изпълни отново с красота и оживление.

Най-вероятно много от вас се питат как подбираме цветовете за новите ни колекции. Това е един дълъг процес, при който ни водят няколко основни подбуди – да подберем цветове, подходящи за предстоящия сезон, тези цветове да са в тон с модните тенденции за сезона и най-важното – да отговорят на клиентските ни желания и търсения.

В колекция ГЕЛАК Пролет 2024 ПРОБУЖДАНЕ включихме 6 нови цвята, сред които ще откриете:

ГЕЛАК Омала GL272 – пламенен червен цвят, който носи любов и символизира новата обич.

ГЕЛАК Нашира GL273 – свеж зелен цвят, вестоносецът на разцъфващата пролет.

ГЕЛАК Селест GL274 – нежен лилаво-син нюанс, напомнящ на безоблачно пролетно небе.

ГЕЛАК Чара GL275 – закачлив лилав цвят, носещ духа на детската радост и игри.

ГЕЛАК Янус GL276 – пленяващ бял цвят с перлени оттенъци, събрал в себе си искриците на новия живот, както кокичето, което пробива снега, за да извести началото на пролетта.

ГЕЛАК Вивет GL277 – изключително наситен цвят в златен брокат, така закачлив и отразяващ първите слънчеви лъчи.

И ако нарисуваме картина с тези цветове, то тя би изглеждала така: Пейзаж – снегът се топи, показва се свежата пролетна трева, поникват кокичетата, проблясват слънчеви лъчи. Отнякъде се чуват звънки детски гласове; радват се на пролетната топлина и предстоящите игри и забавления. Синьо-лилавите оттенъци на безоблачното небе създават усещане за едно вълшебство и носят надежда за нещо хубаво!

Не се колебайте, а поръчайте своя колекция SNB ПРОБУЖДАНЕ!