За поредна година SNB Professional ще се представи на едно от най-големите изложения за красота – Cosmoprof Bologna 2024. Изложението ще се проведе от 21 до 24 март 2024, а с нас може да се срещнете в зала 36 NAIL GALLERY, щанд 11.

Вече няколко години ние сме редовен изложител на Cosmoprof Bologna, заедно с подкрепата на нашия италиански дистрибутор Radi Nails. Това ни дава огромна възможност да се срещнем лично с потенциални клиенти. Ще представим продуктите SNB Professional и ще покажем как работят продуктите ни и какви процедури може да се изпълняват с тях.

За нас изложението ни дава и повод да се срещнем отново с нашите партньори и да обменим опит и наблюдения за развитието на индустрията до момента. Тази година е специалното издание на Cosmo Hair & Nail & Beauty Salon в рамките на Cosmoprof Bologna и е идеален шанс за следене на иновациите в областта на маникюра и педикюра и следене на тенденциите за развитие.

Нямаме търпение да посетим изложението, да научим нови неща, да проследим развитието на индустрията и да се срещнем с настоящи и нови клиенти!

Заповядайте при нас – зала 36 NAIL GALLERY, щанд 11! Ще ви очакваме!

А за тези, които нямат възможност да посетят Cosmoprof, ще ви държим в течение на новините с нова статия в блога ни! 😊