Основната цел на пудрата за крака е да абсорбира излишната влага от кожата на ходилата и да ароматизира приятно. Но нейните свойства съвсем не се изчерпват с това.

Нека ви разкажем повече за пудрите за крака на SNB и да ви помогнем да изберете подходящата за вас!

Дезодорираща пудра за крака и обувки SNB

Тази пудра е създадена да осигури надеждна и ефективна защита на краката и ходилата от изпотяване и поява на неприятна миризма. Действа антисептично и предпазва ефикасно от образуване на гъбички, както по ходилата, така и между пръстите. Талкът и другите активни съставки абсорбират влагата и премахват неприятната миризма. Оставя свеж и лек аромат.

Формулата е подходяща и за нанасяне в обувките, за да абсорбира влагата и от тях, както и да ги дезодорира. Така създава допълнителна защита за краката и комфорт.

Део пудра за крака телесен цвят с нишесте, прополис и лавандулово масло

Осигурява ефективна защита на краката и ходилата от изпотяване и поява на неприятна миризма. Телесният ѝ цвят я прави незабележима и осигурява допълнителен комфорт при носенето на сандали и отворени обувки в топлите месеци.

Внимателно продбрахме всяка съставка и вложихме в пудрата нишесте и каолин, които поемат излишната влага, защитават кожата от изпотяване, омекотяват я и действат противовъзпалително. Добавихме прополис и лавандулово масло, които действат антибактериално, противовъзпалително, предпазват кожата от развитието на гъбични образувания и нежно я дезодорират. За по-силен део ефект вложихме ментол, който допълнително дезодорира и освежава. За да създадем допълнителен комфорт и удоволствие от пудрата, добавихме в нея специална омекотяваща и заглаждаща съставка, която прави кожата на краката и ходилата кадифено мека и гладка.

Пудрата за крака не е сезонен продукт, въпреки че предимно се използва през лятото, поради увеличеното изпотяване на ходилата. Все пак ние препоръчваме да използвате пудра за крака колкото често е необходимо. Нейните свойства не се изчерпват с дезодориране и влагоабсорбиране, а вече разгледахме, че пудрите за крака SNB съдържат съставки, които предпазват краката от гъбички и бактерии. Освен това спомагат да запазим ходилата гладки и меки.