Да се рисуват анимационни герои никак не е лесно, особено върху нокти, но резултатът винаги е интересна и закачлива декорация. Всеки, който е опитал веднъж, ще повтори и потрети. А майсторството се гради с практиката. Упражнявайте се винаги, когато имате възможност, за да тренирате прецизността на ръката си и когато имате клиент, който иска такава декорация, с лекота да я изпълните. За Ваше улеснение Рени Павлова – инструктор в Учебен център към „Стар Нейлз – България“, филиал Пловдив, демонстрира стъпките, които трябва да следвате.

След като сте нанесли и напълно оформили изкуственото покритие (ноктопластика), започвате създаването на тази забавна и ефектна декорация. Пригответе си следните цветове SNB ART UV гел – NPGA01 бял пастел, NPGA02 черен пастел, NPGA12 коралов пастел и NPGA22 синьо-зелена перла. Не забравяйте! След всяка посочена стъпка поставяйте декорацията за втвърдяване на покритието в UV уредба за 3 мин. Препоръчваме използването на ART UV гел върху изкуствено покритие (ноктоластика), тъй като отстраняването му е само механично.

Стъпка 1
С четка за гел SNB нанесете черен ART UV гел върху цялата повърхност на нокътя за фон.

Стъпка 2
С тънка четка (четка SNB за детайли № 002) нарисувайте с бял ART UV гел силуета на фигурите.

Стъпка 3
С тънката четка и черен ART UV гел оформете детайлите.

Стъпка 4
Добавете цветни елементи с тънката четка и ART UV гел, за да придадете завършен вид на рисунката.

Стъпка 5
За финал нанесете SNB UV TOP гел без лепкав слой върху цялата декорация. Така ще й придадете допълнителен блясък и ще запазите целостта и за по-дълго време.

Опитайте при първа възможност. Ще останете очаровани от резултата! А ако не се чувствате достатъчно уверени, следете графика на надграждащите ни обучения и не пропускайте да се запишете в курса „Рисуване на анимационни герои“ в Учебен център към „Стар Нейлз – България“.

Оставете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *