Прекрасно е да си обграден с много приятели! Всички ние в Стар Нейлз сме изключително щастливи, че сме обградени от всички Вас! И създаваме нови познанства всеки ден, които да превръщаме в приятелство!

Благодарни сме Ви, че ни подкрепяте – това ни дава смелостта да продължаваме напред и да Ви предлагаме решенията, с които да постигате отлични резултати в работата си. Влагаме цялото си старание и познания нашите продукти да съдържат най-добрите натурални съставки и те да са съчетани по начин, по който да работят във Ваша полза. Не пестим енергия и ентусиазъм, а създаваме продукти, които не просто да продаваме – те са създадени точно като за приятели! За да можете Вие или Вашите клиенти да виждат и усещат разликата преди или след процедурата.

Затова за нас датата 9 юни е много важна – на този ден отбелязваме Международния ден на приятелството. Ние нямаме нужда от специален ден, за да празнуваме приятелството си с Вас, но пък решихме да Ви изненадаме с малък жест на внимание от наша страна.

Всички поръчки, които направите в нашия сайт на 8 и 9 юни, ще бъдат придружени от малък комплимент от нас – ние знаем, че понякога е трудно да опитате всички наши нови продукти, за да подберете най-подходящите за Вашите нужди. Затова освен поръчаните продукти, ние ще Ви дадем възможност да опитате и още няколко неща. Ще ги откриете в Кутийката на приятелството – може би в нея се крие следващият Ви любим продукт?! Надяваме се да е така 🙂

Да празнуваме заедно Международния ден на приятелството! Очакваме Ви на starnails.bg с Вашите поръчки!