Всички сме чували за „цвят на годината“ и повечето от нас нямат търпение да разберат кой ще е цветът, който ще властва в предстоящата година. Тази сложна мисия е поета от The Pantone Color Institute още през далечната 1999 година с цел да насочи вниманието на дизайнерската общност към връзката между култура и цвят, да покажат как случващото се в глобалния свят се отразява на цветовете в ежедневието на хората.

През 2024 година програмата на Pantone навършва 25 години и организацията споделя в детайли как се избира цветът на предстоящата година, кои фактори влияят на избора и какъв отзвук има този избор върху света във всичките му посоки – индустрия, мода, текстури, социални медии дори и други.

Така, след дълги работни процеси и много детайлни анализи, през декември 2023 година Pantone обявиха цвета и на 2024та – Peach Fuzz 13-1023. Това е кадифен и нежен прасковен нюанс, чийто дух обогатява ума, тялото и душата, според думите на организацията.

„В търсене на нюанс, който отразява нашия вроден копнеж за близост и връзка, ние избрахме цвят, излъчващ топлина и модерна елегантност. Нюанс, който резонира със състрадание, предлага тактилна прегръдка и без усилие свързва младостта с вечното.“

Лиатрис Айсман, изпълнителен директор Pantone Color Institute

По традиция и ние в Стар Нейлз – България се събираме и разглеждаме „краля на цветовете“ – нежен, топъл, кадифен и предизвикващ усещане на близост и спокойствие. И след анализа, който правим, Ви предлагаме цветове от нашата богата гама ГЕЛАК и лак за нокти SNB Professional, а и от новото ни попълнение NailUP by SNB, които да украсят ноктите Ви, да Ви потопят в това сладострастие на емоции и чувства, които предизвиква Peach Fuzz у сетивата ни.

Изпитайте тези емоции с палитрата на SNB Professional:

SNB ГЕЛАК 257 ДЖОЗЕФИН:

SNB ГЕЛАК 261 ЕВАНДЖЕЛИН:

SNB Лак за нокти БЛАГОВЕСТА:

Гел лак NailUP Перфектна праскова

Очаквайте предложения от нас за маникюр в цветовете на 2024! Ще се радваме да ни споделите своите мисли по темата, а защо не и Вашите дизайни в стил Peach Fuzz!