Цветовете ГЕЛАК SNB Professional от колекция В КАДЪР и интензив цветовете ГЕЛАК от колекция МОМЕНТИ определено се превърнаха в тотален хит за лято 2017! Те не останаха незабелязани и от Веси Бонева, която за пореден път ни се довери и с част от цветовете от тези две колекции направихме маникюра ѝ за заснемането на видеоклипа към песента Señorita.

Бяхме изключително развълнувани когато Веси потърси нашата подкрепа и освен с красивия си маникюр, тя се сдоби с уникален крем за ръце и тяло, изработен от нас специално за клипа в лимитирано издание от 3 броя. Не че се хвалим, но на това му се казва персонален и професионален подход и ние се гордеем, че можем да си го позволим и знаем как да го направим реалност.

Дизайнът на маникюра, както и на опаковката на крема носят свежо, лятно настроение и усещане за лежерното удоволствие, така типично за горещите следобеди. Не успяхме да заснемем процеса по създаването на крема, защото трябваше да действаме бързо, но успяхме да запечатаме моментите от създаването на дизайна на маникюра на Веси, вдъхновен от песента и настроението, което тя носи.

Върху впечатляващия маникюр работиха колегите Ели Василева – преподавател в ЦПО към Стар Нейлз – България, филиал Пловдив, която направи безупречната ноктопластика с гел и Теодора Георгиева – маникюрист към Стар Нейлз – България, филиал София, която изрисува изящната, цветна флорална декорация с тънка четка, като използва цветове ГЕЛАК и ART UV гел SNB Professional.

Поради натоварения график на колегите и динамичната програма на Веси, маникюрът ѝ бе направен в две части. Първата – изграждане и оформяне на ноктопластиката се случи в Пловдив, а втората – нанасяне на цвят и декорация, се случи в София 2 дни по-късно. Но добрият екип работи перфектно дори и от разстояние, нали така?

А създаването на декорацията в малко повече детайли можете да видите в снимките по-долу. За нас е истинско удоволствие да подкрепяме стойностни песни, както и да споделяме с Вас това, което ни прави щастливи, а именно работата ни.