Традиционно, за поредна година Стар Нейлз – България е участник на форума за красота Арена на Красотата. През 2014 той се провежда от 17 до 19 октомври в Интер Експо Център.

Посрещаме посетителите още от самото начало – марката SNB показва и упътва посетителите къде са подстъпите към палати 5 и 6.

image

Ние сме на щанд 15!

image

Като фирма, която обича иновациите и не се страхува да експериментира, Стар Нейлз тази година разчита на изключителен дизайн на присъствието си – подчертаваме ЕКО линията, която следваме, с щанд, изцяло изработен от прясно, сурово дърво, от което са сковани касетки и щайги. Можете да усетите аромата и свежестта им още с влизането в палатата! Обзалагаме се, че догодина така ще изглеждат всички останали щандове 🙂

image

Както обещахме, на Арена на Красотата представяме нашата нова лимитирана серия PLUS by SNB. Серия с натурални масла и аромат на сочни, зрели плодове, които едновременно създават усещане както за наближаващите коледни празници, така и копнеж към отишлото си лято.

Тук са и всички наши ПРОФИ ПРОМО предложения и актуални промоции, пълната серия лакове и гелак за нокти, както и различните серии от нашите продукти. С метрото сте до нас за нула време!

Ще сме на щанд 15 от 17 до 19 октомври. Подготвили сме и други изненади и много награди, така че – ЗАПОВЯДАЙТЕ, няма да разочароваме никой, който се спре при нас!