SNB във Френската седмица в Пловдив

Седмица на Франция

През отминалата седмица, от 23 до 29 юни, българската марка за пълна грижа за ноктите, ръцете, краката и тялото SNB на Стар Нейлз – България беше част от Седмицата на Франция в Пловдив. Всъщност това е съпътстващо мероприятие към Фестивала за френска песен „Златен ключ“, който през юни 2014-та се проведе за 11-та поредна година. Имахме удоволствието и честта да сме сред фирмите, които подкрепят фестивала и така освен възможността да чуем прекрасните изпълнения на млади таланти от цял свят, се включихме и в съпътстващото събитие.

От 23 до 29 юни професионалната марка SNB срещна своите нови приятели на площад Стефан Стамболов в Пловдив. Специално за събитието подбрахме продукти, които всеки можеше да вземе и използва у дома, без да е необходимо да е практикуващ маникюрист или педикюрист.

Нямаше как на малкото пространство да предложим всичко, което иначе се намира в нашите магазини и в сайта ни, затова подходихме практично – избрахме да представим нашата специална серия от крем-гелове Лятна грижа, обогатена с хиалуронова киселина и гликоли, за да е защитена кожата на ръцете и тялото от жарките лъчи на слънцето. Нашите кремове и скрабове от серията Манго и Гуава също бяха на щанда. Бяхме подбрали и дезодориращия ни крем с маниока за свежи крака през лятото, хидратиращия крем с урея и изключителния ни нов балсам с четири вида масла (арган, облепиха, шея и какао), допълнително обогатен и с урея, за меки и здрави крака.

Разбира се, на щанда ни присъстваше и пълната гама лакове за нокти SNB и продукти грижа за ноктите. Специално за събитието нашите колеги ни бяха подготвили нови промо предложения и комплекти за изящен френски маникюр.

Срещнахме се със страшно много хора. Разказвахме за нас, за марката, за продуктите и за вложените в тях съставки. Създадохме много нови приятелства. Някои ни подминаваха с недоверие, но отнасяха със себе си тестери на нашите продукти. По-късно се връщаха обратно, доволни от резултата.

Много наши доволни клиенти също дойдоха, за да ни посетят и да ни кажат „Здравейте!“ Колегите от офисите ни също се отбиваха след работа.

Искаме да благодарим на Митака и Зори за усмивките, с които посрещаха всички посетители. На Свет, която се грижеше щандът ни да е винаги изрядно зареден с всичко необходимо. На всички колеги за подкрепата. На всички, които ни се довериха. На Почетното консулство на Република Франция за предоставената възможност да бъдем заедно на центъра на Пловдив. Специални благодарности на Община Пловдив, където вечер прибирахме всичко и на Общинска охрана, които се грижеха щандът ни да не е обект на вандализъм.

Разбира се, че благодарим и на всички, които се спряха при нас – било за да научат повече за SNB или да се възползват от възможността да си вземат от нашите продукти.

Благодарим Ви! Щастливи сме, че сме заедно!