100% Весела

— Веси, какво е общото между нотите и лаковете за нокти?
— Композирането на красота – това е общото. Всяка песен носи история, емоция и създава определено настроение. Същото е и с лаковете. Всеки цвят е различна индивидуалност. Изборът и съчетаването на лакове с цялостната ми визия са още един вид изкуство, което пресъздава моето усещане за красота, така както музиката пресъздава усещането за живота. Това е общото.

— В новата колекция лак за нокти SNB „Шесто чувство“ има лак, който носи твоето име. Как точно избра цвета, който да се казва Весела?
— Всичко стана много бързо – беше любов от пръв поглед. Както и на презентацията казах, лилавото във всичките му нюанси ми е любим цвят, освен това за новия сезон се очертава да бъде в ТОП тенденциите, заедно с тъмносиньото. В момента, в който видях лаковете, казах, че моят е тъмнолилавата перла. Този лак действа като магнит. Цветът му е толкава наситен, дълбок и в същото време в него има много светлина. Няма как да остане незабелязан – просто има силно излъчване. Лакът Весела е моето огледало. Когато гледам в него, сякаш гледам в себе си.

— С какво би го съчетала като цялостен стайлинг?
— Маникюрът за мен е задължителният моден аксесоар. Съчетавам лак Весела
с цветни дрехи, обикновено рокля или пола с блуза.

— Знаем как определят от SNB останалите лакове от колекцията „Шесто чувство“, но бихме искали да ни кажеш ти как ги определяш и с какво би ги съчетала?
— Всеки от шестте лака има своя чар. Тъмнорозовият лак, който се казва Маргарита, определям като късен залез – такова настроение ми създава. Бих го съчетала с бял и нежен стайлинг, рокля или дълъг панталон с висока талия. Червеният перлен лак с име Далия определям като страстен танц на сила и нежност, може би танго. Бих го съчетала с черна официална рокля или изчистени дънки със сако. Другият ми фаворит в колекцията е лакът Ясен – дълбоко тъмносиньо с диамантени отблясъци. Създава ми усещане за океан с лазурна повърхност и тайнствени дълбини. Бих го съчетала с по-ежедневно облекло, като дънки и ефектна блуза. Определено харесвам и тъмнозелената перла, носеща името Детелина. Този лак ми създава много силно усещане за девствена природа, сякаш е събрал в себе си и росата, и звездите, и тревата, и всичко. Бих го съчетала с ефирна зелена рокля или панталон отново в зелената гама. Явор – тъмнокафявият пастел с нюанс капучино, за мен е силно усещане за връзка със земята, с есента и всичко в нея. Той сякаш е излязъл от полите на вековна гора. Бих го съчетала с дрехи, които имат перлени елементи или дантела.

— Експериментираш ли с маникюра си?
— Постоянно! Екипът на SNB Professional се грижи както за моя маникюр, така и за педикюра ми. Много съм щастлива, че в лицето на този екип срещнах креативни хора, които не спират да ме изненадват с оригиналните си идеи по отношение на маникюра ми, както и да подкрепят моите идеи за експерименти. Не се страхувам да променям както формата, така и дължината на ноктите си. Харесвам ги както по-къси, така и по-дълги, както квадратни, така и заоблени. Радва ме да съм постоянно с различни цветове, понякога и декорации. През лятото бях във вихъра на уникални морски емоции, които намираха отражение и върху ноктите ми. Обичам да бъда различна, но най-вече ценя изявите на човешката креативност и вдъхновение.